Goed 9 beoordelingen

Bosrand 31
9163 Nes Ameland

Vanaf: €1.000,00

Kom genieten in bungalow Wilgenhage, in de duinen, vlakbij bos en strand. Boek nu en ervaar vakantie zoals het bedoeld is op het prachtige eiland Ameland.

Bungalow Wilgenhage

Bungalow Wilgenhage is een vrijstaande 8 persoons *****bungalow gelegen in het duingebied tussen Nes en Buren. Het strand ligt op ongeveer 300 meter van de bungalow en het centrum van het dorp Nes op zo'n 2000 meter.

Deze 8 persoonsbungalow heeft een woonkamer (ongeveer 45 m²) met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het terras bereiken. In de bungalow zijn 5 slaapkamers. Vier op de 1e verdieping en één op de begane grond. Twee slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed, er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden achter elkaar en er zijn twee eenpersoonskamers. Boven bevindt zich de badkamer met whirlpool, douche en toilet. De slaapkamer op de begane grond heeft een bakamer ensuite met douche en toilet. Tevens is er op de begane grond een derde toilet aanwezig.

Bij de bungalow is een eigen parkeerplaats.

De keuken is voorzien van een magnetron, oven, koelkast met diepvriesvak en een vaatwasmachine. In de woonkamer is een gashaard, tv, DVD-speler, radio en een CD-speler aanwezig.

Extra: kinderbed, kinderstoel, kinderbox, wasmachine en wasdroger, draadloos internet

Huisdieren: na overleg is max. 1 huisdier toegestaan.

• bungalows
  • 1 huisdier toegestaan
  • huisdier welkom na overleg
  • bedlinnen is niet aanwezig
  • dekens
  • extra badkamer
  • extra toilet
  • gashaard / sfeerhaard
  • kinderbed
  • kinderbox
  • magnetron
  • tuin
  • tweepersoonsbed
  • wasmachine
  • whirlpool
  • in duingebied
  • vrijstaand

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Bungalow Wilgenhage

Sehr schöne Lage! Gerne wieder! 5 juli 2018

Met vrienden  - Schönes Haus in guter Lage!

Zeker voor herhaling vatbaar.28 april 2018

Ouder stel  - Mooi huis, zeer mooi eiland, mooie ligging. En vooral rustig.

Prachtige ligging, inrichting verouderd. 2 januari 2018

Overige  - Wij hebben zelf een tweede huis in Zandvoort, en wij proberen steeds om alles zo netjes mogelijk te houden voor onze gasten.

Zeker voor herhaling vatbaar, loopafstand strand. Heerlijk!23 juli 2017

Gezin met oudere kinderen  - De ligging is perfect. In de duinen en echt vlak bij het strand. De foto's vooraf doen vrije ligging vermoeden, maar je hebt wel degelijk buren. Geen issue hoor! Leuk huis, beetje verouderd, maar schoon! (Dat vinden wij het belangrijkst)

Niet heel schoon. Achterstallig onderhoud18 april 2017

Gezin met oudere kinderen  - Mooi huis op een goede plek. Keuken niet goed schoon. Ramen heel vuil buiten en binnen. Badkamer matig schoon. Bad niet gebruikt. Afzuigkap deels stuk. Raam woonkamer stuk. Douchedeur stuk.

Sehr entspannend 4 maart 2017

Gezin met jonge kinderen  - Sehr schön gelegen, ruhig und wenige Minuten vom Strand entfernt. Gute Ausstattung und genügend Platz für 6 Erwachsene + 2 Kinder.

Ausgesprochen gepflegtes und sehr gut ausgestattetets Haus zu Wohlfühlen23 augustus 2016

Gezin met oudere kinderen  - Die architektonische Gestaltung als auch die Ausstattung machen es zu einem idealen Urlaubsdomizil auch für große Familien.Die Trerasse ist ganztägig sonnenbeschienen und ruhig gelegen, mit komfortablen Liegen und Schirm ausgestattet. Der Strand in allernächster Nähe.Zudem ist das Haus sehr gepflegt.Super für uns war die gut ausgetattete Küche, in der man richtig Kochen kann.

nächstes mal was anderes 5 juli 2016

Gezin met jonge kinderen  - kein Mixer, zu wenig Teller und Besteck (Messer, kleine Löffel) keine Thermoskanne. kein Sonnenschirm, kein Kinderspielzeug/Spielgeräte, im Garten keine Spielfläche für Kinder, Kabelfernsehen ohne ARD/ZDF

Haben uns sehr wohl gefühlt. Würden auf alle Fälle wieder kommen.28 juni 2016

Gezin met oudere kinderen  - E-Mail