Fantastisch 11 beoordelingen

Oosterhiem 4
9161 DJ Hollum Ameland

Vanaf: €425,00

Boek nu een verblijf in Bungalow Pirola: een ruime, lichte vakantiewoning, modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien!

Bungalow Pirola

EEN RUIME BUNGALOW INCLUSIEF 3 FIETSEN + KINDERFIETS

* Zonnige ligging, groot terrein van 800 m²

* Grote loungeset, moderne gashaard, rainshower, elektrisch zonnescherm, wasmachine, droger e.d.

Bungalow Pirola is een in 2014 verbouwde, ruime en lichte 5-sterren vakantiewoning gelegen op een groot perceel van ca. 800 vierkante meter. De woning is modern en sfeervol ingericht en is van alle gemakken voorzien. Van hangende gashaard, wasdroger, loungebanken tot en met electrisch zonnescherm, strijkijzed e.d.  Kortom comfortabel ontspannen met alle gemakken van thuis op Ameland. Bovendien heeft u al vanaf vroeg in het voorjaar tot in de herfst van 's morgens tot 's avonds de zon op het terras.

Gelegen nabij de duinen, de vuurtoren en op 200 m afstand van de golfbaan. Het strand, bos en het  dorp liggen op loopafstand.

Op korte afstand ca. 300 m, vind u faciliteiten zoals verse broodjes, minisupermarkt, twee cafetaria's, restaurant, speeltuintjes en een bowlingbaan. Openlucht zwembad op ca. 3 km afstand.

Indeling: Entree met zeer ruime hal van ca 20 m2. Aansluitend treft u de slaapkamers, badkamer en wasruimte aan de rechterzijde van de entree en de woonkamer serre en keuken aan de linkerzijde van de entree/hal.

De woonkamer van ca. 40 m2 beschikt over o.a een ruime zithoek met hoekbank, flatscreen tv en moderne gashanghaard. Aansluitend vind u de serre cq eetruimte met schuifpui naar het terras. De keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een vaatwasser en combimagnetron. Via de grote hal bereikt u de 3 slaapkamers, de badkamer met rainshower, en badmeubel, het aparte toilet en de berging met aparte wasruimte. Wasmachine, wasdroger, strijkijzer, vriezer, kinderbed en trip trap kinderstoel zijn tevens aanwezig.

Buiten: Groot terras met luxe loungeset, eettafel met stoelen, windscherm en electrisch bedienbaar zonnescherm.

Fietsen: U mag gebruik maken van 3 damesfieten en een kinderfiets 22 inch. Allen met versnellingen. Ook is er 1 kinderzitje aanwezig.

Er zijn drie slaapkamers; 2 met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers beschikken over kastruimte. Er zijn 6 eenpersoonsdekbedden en 1 tweepersoonsdekbed (240 cm breed) aanwezig. Bedlinnen nabij te huur.

De woning is beschikbaar voor maximaal 6 personen en een baby.

Huisdieren: Er zijn geen huisdieren toegestaan. De woning is rookvrij.

• bungalows
  • huisdier niet toegestaan
  • bedlinnen is niet aanwezig
  • berging
  • gashaard / sfeerhaard
  • kinderbed
  • rookvrij
  • tuin
  • tweepersoonsbed
  • wasdroger
  • wasmachine
  • begane grond
  • op vakantiepark
  • vrijstaand

Gedeelde voorzieningen

• restaurant
  • speelveld

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Bungalow Pirola

Ferienhaus genau nach unserem Geschmack. Wir haben unseren Ort auf Ameland gefunden.29 mei 2018

Jong stel  - Wir waren von der Lage, dem Zustand und der Einrichtung des Ferienhauses sehr begeistert. Alles war genau wie wir es uns gewünscht haben, einfach toll! Auch die Außenfläche ist in sehr gutem Zustand und der Kontakt mit dem Vermieter bei Fragen verlief schnell und problemlos.

Gerne wieder 8 januari 2018

Overige  - Die Einrichtung ist gemütlich und wunderschön. Alles war blitzsauber und die Geräte haben alle funktioniert (Ausnahme: Batterie war leer Fernbedienung Kamin).

Top Ferienhaus13 juni 2017

Gezin met jonge kinderen  - Bestens ausgestattet auch mit Kinder Spielsachen, Fahrrädern, sehr sauber, super Lage in der Nähe des Leuchtturms

Wir hatten erholsame Ferien27 april 2017

Gezin met oudere kinderen  - Es ist ein sehr schön eingerichteter Bungalow. Die Räumlichkeiten sind zweckmäßig und groß genug, bis auf die Toilette. Es ist ein großes Grundstück mit genug Sitzmöglichkeiten besonders auch im Außenbereich. Die Waschmaschine und der Trockner sind in guter Qualität. Fahrradnutzung möglich, toll.

Heerlijk huis!10 maart 2017

Gezin met oudere kinderen  - Met ons gezin een week vakantie gehouden in bungalow Pirola. Prachtige bungalow: ruim, mooi en comfortabel ingericht, uitstekende faciliteiten (wifi, netflix, fietsen, wasmachine en droger), mooie ruime kavel. Zowel met mooi als minder mooi weer een uitstekende plek. Aanbevolen!

Reactie van de gastheer
Geachte gast, Dank u wel voor uw uitstekende beoordeling. Fijn dat het huis u goed bevallen is. Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in PIROLA. met vriendelijke groet, Monique Keller

Sehr gerne wieder22 november 2016

Ouder stel  - Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt und die Ruhe sehr genossen. vermieter und auch die Mitarbeiter des VVV ameland waren überaus freundlich.

Reactie van de gastheer
Geachte gast, Vielen dank fur ihr Rezension, es freut uns das sie sich sehr wohl gefuhlt haben in Haus PIROLA. Danke und gute Weihnachten und ein Sehr guten Sylvester.

Schoon huis, gezellig en sfeervol ingericht. Alles wat nodig is aanwezig.26 oktober 2016

Gezin met oudere kinderen  - eigen waarneming. Al in veel bungalows in Hollum verbleven.

toller bungalow18 oktober 2016

Gezin met oudere kinderen  - Tolle Lounge

Alles super, sehr angenehmes wohnen für alle Familienmitglieder19 juli 2016

Overige  - Wir fühlten uns sehr wohl, auch Kleinigkeiten waren passend, geschmackvoll, nicht null acht fünfzehn.

Comfort en mooi ingericht 4 mei 2016

Gezin met jonge kinderen  - Het huis is heel licht en de scheiding tussen zit en eetgedeelte in woonkamer is goed. Het huis was schoon en mooi ingericht. Fijn ook dat er fietsen waren.

Ein ganz ausgezeichnetes und sehr gepflegtes Ferienhaus 8 september 2015

Overige  - Einrichtung, Zustand und Pflege des Hauses sind wirklich bemerkenswert. Wir können das Haus sehr empfehlen. Unser Dank auch an die Inhaber und an die Frau, die das Haus pflegt.