Friesland-Amelandarrangement

B & B-arrangement Friesland-Ameland

Tijdens het Friesland-Amelandarrangement combineer je een verblijf in B & B Farmhouse in Twijzelerheide met een verblijf op het prachtige Ameland in B & B de Singel in Ballum. Omringd door de vele fiets- en wandelpaden in en rond Twijzelerheide is het genieten van het Friese landschap. En zodra je op de boot naar Ameland stapt, begint het volgende genietavontuur!

Het B & B-arrangement Friesland-Ameland is inclusief:

  • 2 nachten in B & B Farmhouse in Twijzelerheide inclusief ontbijt en 1x lunchpakket
  • 2 nachten in B & B de Singel op Ameland inclusief ontbijt
  • Bootticket p.p. voor de overtocht Holwerd - Ameland v.v.
  • Fietshuur (3 dagen op Ameland)
  • Topografische kaart Ameland (1 per boeking)
  • Fietsrouteboekje van Ameland (1 per boeking)

Prijs:

  • Vanaf € 178,- p.p.

Over B & B Farmhouse

B & B Farmhouse beschikt over hotelkamers met eigen douche en toilet. De kamers zijn voorzien van gratis wifi en klimaatgestuurd: koel in de zomer en verwarmd in de winter. ‘s Morgens vind je in de lounge een uitgebreid ontbijtbuffet. B & B Farmhouse ligt temidden van een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Ontdek het verleden en proef de rijke cultuurhistorie van de oude kerkenpaden, handels- en pelgrimsroutes.

Over B & B de Singel

De Singel is een bed & breakfast in het rustige dorpje Ballum op het mooie Waddeneiland Ameland. Wij verhuren 1 kamer voorzien van twee éénpersoons-boxsprings. De kamer bevindt zich op de bovenverdieping van een vrijstaand huis. De kamer voorzien van een zitje, een magnetron, een Senseo koffieapparaat een flatscreen-tv met ingebouwde dvd-speler en een dakterras. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. U kunt een gratis lunchpakket voor de dag klaarmaken.

Let op: dit arrangement is exclusief transfer tussen Twijzelerheide en de haven van Holwerd.

Verlenging is mogelijk, prijzen zijn op aanvraag. Wijzigingen voorbehouden. De genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer en exclusief eventuele toeslagen, € 15,- boekingskosten, toeristenbelasting en een optionele annuleringsregeling.

Reserveren van het B & B arrangement Friesland-Ameland kan via onderstaand formulier of telefonisch via 0519-546546. Vermeld bij de aanvraag dat het om het B & B arrangement Friesland-Ameland gaat. Na reservering versturen wij z.s.m. een definitieve bevestiging. Indien de gewenste periode niet beschikbaar is, ontvang je hierover bericht. De reisbescheiden worden per post toegestuurd, om deze reden is het niet mogelijk korter dan 5 dagen voor aankomst te reserveren.

Dit arrangement is geldig tot 31.12.2019 m.u.v. feestdagen en op basis van beschikbaarheid. 

Het arrangement is inclusief personen bootticket voor de overtocht Holwerd - Ameland v.v.. De auto meenemen naar Ameland? Dat kan! Vergeet dan niet een autoreservering te maken bij Wagenborg Passagiersdiensten

 


Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

B & B-arrangement Friesland-Ameland

Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: