Eiland en Stad arrangement

Eiland en Stad arrangement

Dokkum, één van de Friese 11 steden van de Elfstedentocht, was eertijds de Admiraliteitsstad van Friesland. Dit is te zien aan oude koopmanshuizen en de vestingwerken met molens. Nu is het een gezellige stad met een keur aan winkels en restaurants. Na of voor het stadse leven vaar je de Waddenzee over en geniet je van de schitterende natuur, het strand en de pittoreske dorpjes op Ameland.

Het Eiland en Stad arrangement is inclusief:

  • 2 nachten in Hotel De Posthoorn in Dokkum incl. ontbijt
  • 2 nachten in Hotel De Jong op Ameland incl. ontbijt
  • Personenvervoersbewijs overtocht Holwerd - Ameland v.v.
  • Taxivervoer boot - hotel v.v. (Ameland)
  • Fietshuur (3 dagen op Ameland)
  • Entreekaart voor 1 van de Amelander musea
  • Informatiepakket Ameland (1 per boeking)

Prijs:

  • Vanaf € 239,- p.p.

Hotel De Posthoorn, Dokkum
Midden in het centrum van het historische stadje Dokkum kan men al meer dan 425 jaar de gastvrijheid van het Noorden ervaren bij Hotel de Posthoorn. Met een prima restaurant en een gezellig café en prachtige terrassen probeert men bij De Posthoorn het een ieder naar de zin te maken.

Hotel de Jong, Nes-Ameland
In het hart van het dorp Nes bevindt zich het moderne, sfeervol ingerichte driesterrenhotel-restaurant de Jong. De Jong is een gezellig, gemoedelijk én vertrouwd onderkomen voor iedereen die kort of langer op Ameland verblijft. Comfortabele kamers, een gezellige lounge en een prima restaurant maken van je verblijf in hotel de Jong altijd iets bijzonders.

Let op: dit arrangement is exclusief transfer tussen Dokkum en de haven van Holwerd.

 

Verlenging is mogelijk, prijzen zijn op aanvraag. Wijzigingen voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn excl. eventuele toeslagen, € 15,- boekingskosten en evt. annuleringsverzekering (optioneel).

Reserveren van het Eiland en Stad arrangement kan via onderstaand formulier of telefonisch via 0519-546546. Vermeld bij de aanvraag dat het om het Eiland en Stad arrangement gaat. Na reservering versturen wij z.s.m. een definitieve bevestiging. Indien de gewenste periode niet beschikbaar is, ontvang je hierover bericht. De reisbescheiden worden per post toegestuurd, om deze reden is het niet mogelijk korter dan 5 dagen voor aankomst te reserveren.

Dit arrangement is geldig tot 31.12.2018 m.u.v. feestdagen en op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer.


Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Eiland en Stad arrangement

Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: