Vlindertuin - Nes Ameland

Arrangement Vlindertuin

De Vlindertuin staat in Nes, centraal gelegen op Ameland. Het centrum, met de winkels en restaurants is dichtbij, maar door de binnentuin, die door de appartementen wordt omringt, is het toch een heel rustige locatie. De tuin heeft speelvoorzieningen en een pluktuin.  

Het Wad en het strand zijn op loopafstand. Recreatiepark de Vleyen is vlakbij, ideaal voor de kinderen dus. De appartementen zijn eigentijds, met veel comfort en centraal verwarmd. Op het terrein bevindt zich een wasserette met wasmachines en droger voor algemeen gebruik. Ook kunt u vanaf medio 2018 kosteloos gebruik maken van de Finse sauna en de barbecues op het ruime terras.

"De Vlindertuin" is een uitstekende locatie en accommodatie voor familiefeesten of een reunie. Voor mindervalide bezoekers raden wij ons appartement Zilveren Maan aan, welke zeer veel ruimte biedt voor mensen met een rolstoel.

Arrangement

Bij een verblijf van een midweek in de Vlindertuin kun je gratis gebruikmaken van een uitgebreid ontbijtbuffet!Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: