Ameland-Schiermonnikoog Dubbeloparrangement

Ameland-Schiermonnikoog arrangement

Ameland en Schiermonnikoog: twee schitterende Waddeneilanden op een steenworp afstand van elkaar en toch zo verschillend. Pendel over het prachtige werelderfgoed de Waddenzee en geniet dubbel van heerlijke wandelingen en fietstochten door bos en duin of van het uitwaaien op het strand. 

Het Ameland-Schiermonnikoog arrangement is inclusief:

  • 2 nachten in een hotel op Ameland inclusief ontbijt
  • 2 nachten in een hotel op Schiermonnikoog inclusief ontbijt
  • Bootticket p.p. voor de overtocht Holwerd-Ameland v.v.
  • Bootticket p.p. voor de overtocht Lauwersoog-Schiermonnikoog v.v.
  • Bus-/taxivervoer boot-hotel v.v.
  • Fietshuur (2 dagen op ieder eiland)
  • Topografische kaart Ameland
  • Topografische kaart Schiermonnikoog

PPrijs:

  • Vanaf € 268,50 p.p.

Er kan een keuze gemaakt worden uit onderstaande hotels:

Ameland  Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap
  Hotel Bos en Duinzicht
  Hotel Hofker
  Hotel De Jong
  Hotel De Klok
  Hotel Nes
  Strandhotel Buren aan Zee
  Van Heeckeren Hotel
  WestCord Hotel Noordsee
Schiermonnikoog  Pension Westerburen         
  Hotel Duinzicht
  Hotel Om de Noord
  Hotel Van der Werff


Let op: er is geen rechtstreekse bootverbinding tussen beide eilanden, de boottickets van dit arrangement zijn voor personenvervoer tussen Holwerd en Ameland v.v. en Lauwersoog - Schiermonnikoog v.v. Het arrangement is exclusief transfer tussen de havens van Holwerd en Lauwersoog. De reistijd per auto tussen Holwerd en Lauwersoog bedraagt ongeveer 30 minuten. Reizen met het openbaarvervoer is ook mogelijk, er is echter geen rechtstreekse verbinding.

Verlenging is mogelijk, prijzen zijn op aanvraag. Wijzigingen voorbehouden. De genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer en exclusief eventuele toeslagen, € 15,- boekingskosten, toeristenbelasting en een optionele annuleringsregeling.

Reserveren van het Ameland-Schiermonnikoog arrangement kan via onderstaand formulier of telefonisch via 0519-546546. Vermeld bij de aanvraag dat het om het Ameland-Schiermonnikoog arrangement gaat. Na reservering versturen wij z.s.m. een definitieve bevestiging. Indien de gewenste periode niet beschikbaar is, ontvang je hierover bericht. De reisbescheiden worden per post toegestuurd, om deze reden is het niet mogelijk korter dan 5 werkdagen voor aankomst te reserveren.

Dit arrangement is geldig tot 31.12.2020 m.u.v. feestdagen en op basis van beschikbaarheid. Bij enkele hotels is het arrangement alleen buiten vakantieperiodes en/of weekenden te boeken. 

Arrangement aanvragen

Ameland-Schiermonnikoog arrangement