Goed 17 beoordelingen

Pekmanshiem 14
9163 EA Nes Ameland

Vanaf: € 200,00

Kom genieten in het driepersoonsappartement Pekmanshiem in het dorp Nes op het mooie eiland Ameland, boek nu!

Appartement Pekmanshiem

Aan de zuidzijde van het dorp Nes bevindt zich, op de etage van de aanbouw van het woonhuis van de eigenaar, het appartement Pekmanshiem.

Het appartement is ingericht voor maximaal twee personen en heeft één slaapkamer. De slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden, een zitje en tv. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. In het woongedeelte is een keuken met eettafel. Vanuit de andere kamer heeft u uitzicht op de weilanden en Waddenzeedijk.

- Bedlinnen is aanwezig.
- Het appartement is rookvrij, huisdieren zijn niet toegestaan.
- Ingang is via de gezamenlijke garagedeur, waar u via een trap in de keuken van het appartement uitkomt. Er zit geen deur tussen de trap en de keuken.
- Het appartement wordt niet aan jongeren verhuurd, minimale leeftijd 25 jaar.

Eventuele bijkomende kosten vindt u terug in het prijsoverzicht.

• 1 slaapkamer
  • appartement
  • huisdier niet toegestaan
  • bedlinnen aanwezig
  • magnetron
  • op etage
  • rookvrij
  • deel v/e woonhuis
  • in / bij het dorp
  • op etage

Gedeelde voorzieningen

• terras

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Appartement Pekmanshiem

Appartement Pekmanshiem

Der Aufenthalt war angenehm22 september 2020

Overige  - Angenehmer Aufenthalt. Ruhige Lage aber doch zentral, sehr nette Gastgeber

sehr gerne wieder... 2 september 2020

Ouder stel  - Dass die Wohnung offen ist, d.h. keine verschließbare Zugangstür hat, ist schon gewöhnungsbedürftig...

Dass Nötigste was man brauch für einen Urlaub 6 augustus 2020

Gezin met jonge kinderen  - Also Die Vermieter wohnten mit im Haus auf der Unteren Etage. Was aber kein Problem darstellte. Sie waren sehr gastfreundlich. Wohnung sauber. Nur bett Katastrophe Rückenschmerzen starke und Die Betten verrutschten immer. Angenehm schlafen geht anders.

Zeker aan te raden23 juni 2020

Met vrienden  - Dicht bij de boot, rustige omgeving en toch vlak bij het gezellige centrum van Nes

Gastvrije ervaring.16 september 2019

Overige  - Hebben niet gemerkt dat er ook nog anderen in het huis woonden. Heerlijk rustig en een prima ligging vlak bij de boot en het centrum van Nes.

Mooi voor 2 personen, 3 personen aan krappe kant10 augustus 2019

Met vrienden  - - Accomodatie was netjes en schoon. - Terras was fijn in de ochtend en middag

graag nog een keer 3 augustus 2019

Ouder stel  - in rustige woonomgeving, op loopafstand van de haven, goede bedden, vriendelijke verhuurders, appartement met eigen ingang

Gerne wieder 1 augustus 2019

Gezin met oudere kinderen  - Schöne zentrale Unterkunft.

Te klein, niet voor herhaling vatbaar 3 juli 2019

Ouder stel  - Te weinig privacy en slaapkamer is ook woonkamer (niet prettig) Kleine keuken met te weinig kastruimte, badkamer okay Eigenlijk te duur voor wat je krijgt plus overdreven schoonmaakkosten (€50,00)

Ein sehr sauberes und kleines Nest für ein langes Wochenende 5 juni 2019

Ouder stel  - Die Wohnung ist zweckmäßig eingerichtet und sehr sauber.

Prima voor een paar dagen.20 augustus 2018

Ouder stel  - Alles netjes en in orde.

Geschikt voor een paar dagen Ameland.18 augustus 2018

Met vrienden  - Schoon, prima om met twee personen een paar dagen te verblijven. Het is geen gezellig onderkomen, maar de gastvrouw en -heer zijn gastvrij.

Sauber und zentrumsnah15 augustus 2018

Jong stel  - Ruhige, zentrumsnahe und sehr saubere Unterkunft mit netten Vermietern. Leider war der Küchenbereich offen zur Treppe , diese fing im Aufenthaltsraum / Abstellraum im unteren Bereich an. Somit etwas wenig Privatsphäre. Aber Wetter war gut und deshalb wurde die Wohnung nur zum Schlafen. Ansonst top

Für eine Wiederholung gut13 augustus 2018

Overige  - Sehr schöne kleine Wohnung, deren Sessel und Kleiderschrank schon sehr in die Jahre gekommen sind. Im kleinen Zimmer hängt eine Therme direkt neben dem Bett. Nichts für Leute mit leichtem Schlaf.

Sehr gute, saubere und zentral gelegene Unterkunft. Für eine Buchung empfehlenswert. Jederzeit wieder.24 juli 2018

Gezin met oudere kinderen  - Unterkunft war sehr sauber und in neuem Zustand. Vor allem das Bad war sehr gut. Eigenes Kochen auch möglich. Die Unterkunft ist zentral (1,6 Kilometer vom Hafen. Ein Zugang zum Garten möglich. Ein getrenntes Schlafen auch möglich. Ich würde diese Unterkunft jederzeit wieder buchen.

Nächstes Mal Wohnung mit Spielplatz am Haus.19 juli 2018

Gezin met jonge kinderen  - Super schöne kleine Wohnung. Für zwei erwachsene sehr gut nutzbar. Mit Kindern lieber etwas mit Spielmöglichkeit am Haus suchen, das macht den Abend einfacher.

Voll ok 9 juli 2018