Oosterhiemweg 1-131
9161 CZ Hollum Ameland

Vanaf: € 141,38

In het plaatsje Hollum op Ameland bevindt zich ons 3-kamer appartement, wat deel uitmaakt van het 4-sterren Hotel-Resort Amelander Kaap

Ut & Thus

In het plaatsje Hollum op Ameland bevindt zich ons 3-kamer appartement, wat deel uitmaakt van het 4-sterren Hotel-Resort Amelander Kaap.
Het appartement ligt op de 1ste etage en bestaat uit 2 verdiepingen.
Op de 1ste etage bevinden zich de woonkamer, de keuken en een balkon met uitzicht op de tuin.
Op de bovenste etage bevinden zich de twee slaapkamers (een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamers met een éénpersoonsbed en een stapelbed) en de badkamer met bad/douche en wc.

In het appartement kunt u gebruik maken van gratis wifi. Tevens kunt u gebruik maken van Netflix op de grote flatscreen.
Vanuit het appartement komt u via de prachtig gangen bij het inpandige verwarmde zwembad waarvan u gratis gebruikt kunt maken.
Er bevindt zich in het pand een brasserie, bar, restaurant, squashbanen, kinderspeelplaats, beautycentrum, sauna en zonnebank. U kunt ook gebruik maken van wasmachine en droger (met muntjes).

Voorzieningen

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van alle arrangementen van Ut & Thus

Prijzen en beschikbaarheid

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen. Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen.