Oranjeweg 40
9161 CC Hollum

Vanaf: €299,00

Boek een verblijf in De Blieke, 2 modern ingerichte appartementen gelegen op de perfecte locatie voor een mooie vakantie op het prachtige eiland Ameland!

Appartementen de Blieke

In De Blieke bevinden zich 2 modern ingerichte 4 persoons appartementen. De appartementen Pea`destal en Ut Koeies zijn identiek aan elkaar en liggen op een royaal eigen terrein. De appartementen hebben ieder een eigen terras. De Pea`destal met zicht op de vuurtoren, het bos en het dorp Hollum en Ut Koeies met zicht op de duinen en het achterliggende vakantiepark. Het hele jaar door perfecte locaties voor een heerlijke vakantie of korter verblijf.

De Blieke is gelegen net buiten het sfeervolle dorp Hollum op Ameland, aan de westkant van het eiland. Op ca. 200 meter vindt u de vuurtoren en het Hollumer bos en De Blieke ligt op ca. 900 m. van het royale strand. De fietspaden die langs De Blieke gaan bieden de mogelijkheid om Ameland per fiets te verkennen. In de buurt ligt een prachtige 9-holes golfbaan. In Hollum vindt u vele leuke winkeltjes en diverse restaurantjes en café's.

Maak een keuze