Strandweg 60
9164 KA Buren

Vanaf:

Boek een verblijf in appartement Buiten de Duinen op het prachtige eiland Ameland met veel speelplezier in de omgeving voor de kinderen en vlakbij zee.

Appartement Buiten de Duinen

Drie van onze appartementen (nr. 1, 3 en 25) liggen op de begane grond van het appartementencomplex Amelander Paradijs. De nummers 1 en 3 liggen vrijwel naast elkaar aan de voorzijde. Men heeft beschikking over een eigen terras, met daarvoor een grote tuin met veel privacy. Ons vierde appartement (nr. 56) ligt op de eerste etage met een groot balkon op het zuiden. Voor de kinderen veel speelplezier in de binnntuin. Grotere kinderen kunnen zich naast het gebouw uitleven in de speeltuin of op het voetbal- en vliegerveld. De appartementen zijn geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers.

Het Amelander Paradijs ligt OP SLECHTS 800 METER VAN DE NOORDZEE. Op loopafstand zijn er een overdekt zwembad, restaurants, winkels, bowlingbanen, midgetgolf en speeltuintjes etc. Vlakbij het natuurgebied De Vleijen en het gezellige dorpje Buren. Het dorpje Nes ligt op ca. 10 minuten fietsafstand. 

 

Maak een keuze