Zoek en boek
Heeft u een accommodatie welke u via de VVV wenst te verhuren?

Accommodatie via VVV Ameland verhuren

Via de website en mobiele website van VVV Ameland kan uw accommodatie 24 uur per dag online of op aanvraag worden geboekt via ons online reserveringssysteem Travelbase. Als deelnemer aan Travelbase wordt uw accommodatie op onze website getoond bij:

  • de "zoek-en-boek"-functie
  • het accommodatieoverzicht
  • de functie "ik weet al waar ik heen wil"
  • onder het tabblad 'Overnachten'
  • bij last minutes, mits u een last minute aanbiedt

Er zijn twee mogelijkheden om aan Travelbase deel te nemen:

A = Online boekbaar

B = Op aanvraag boekbaar

A - Online boekbaar

Uw accommodatie is dag en nacht direct te boeken! Via de VVV ontvangt de gast het contract / de factuur en u als verhuurder ontvangt een bevestigingsmail. In uw beheermodule zijn de gegevens van de gast altijd terug te vinden.

B - Op aanvraag boekbaar
Ook bij optie B is uw accommodatie dag en nacht boekbaar, maar heeft u de keuze de boeking te accepteren of af te wijzen. De gang van zaken is verder dat de gast automatisch bericht krijgt dat de aanvraag is geplaatst en dat men binnen twee dagen hoort of de boeking is gelukt. U als verhuurder krijgt een e-mail met de vraag of u de boeking wilt accepteren of wilt afwijzen. Bij het accepteren van de boeking wordt het contract/ de factuur wederom via de VVV verstuurd. Wijst u de boeking af, dan vervalt deze.

Beheermodule
U krijgt van de VVV een inlogcode voor een eigen beheermodule. In deze module zijn de boekingen te zien, maar ook de huurprijzen, de faciliteiten en een omschrijving en foto’s van uw accommodatie. Verder kan in deze beheermodule de eigen bezetting worden ingegeven alsmede last minutes worden aangemaakt. In deze beheermodule vult u ook de eigen bezetting van uw accommodatie in.

Bijkomende kosten zoals eindschoonmaak, toeristenbelasting, huur van bedlinnen, etc. worden ook in de module aangegeven. U kunt kiezen om deze bijkomende kosten zelf te innen of dit via te VVV doen. Hiervoor worden geen kosten berekend. 

De beheermodule wordt in eerste instantie gevuld door de VVV-medewerkers met de door u geleverde gegevens, zoals prijzen, bezetting en een omschrijving. Daarna kunt u deze zelf bewerken en aanvullen of u vraagt ons dit te doen.

Kosten
Voor VVV-leden kost deelname aan Travelbase € 25,- per jaar, exclusief BTW. De provisie bedraagt slechts 8% (A - online boekingen) of 9 % (B - boekingen op aanvraag), exclusief BTW over de provisie. 

Niet-leden betalen voor deelname aan Travelbase € 50,- per jaar, exclusief BTW. De provisie bedraagt 16% (A - online boekingen) of 18 % (B - boekingen op aanvraag), exclusief BTW over de provisie. 

Downloads:

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jessica Kienstra-Wildervank, helpdesk@vvvameland.nl, tel: 0519 546 546.

Bureweg 2
9163 KE, Nes
0519 546 546

Choose your language