Sponsors en partners

Zonder ondersteuning van de verschillende partners en sponsoren is de organisatie van MTB Ameland niet mogelijk. Wilt u zich ook verbinden aan dit prachtige offroad evenement op de unieke locatie Ameland dan kunt u informatie aanvragen bij de organisatie van MTB Ameland over de verschillende sponsorpakketten en samenwerkingsmogelijkheden.

Naamsponsor MTB Ameland

Hoofdsponsors MTB Ameland

Sponsors MTB Ameland

Sponsors MTB Junior

Terreinbeheerders op Ameland

Stichting Sportrpomotie Ameland dankt vooral de terreinbeheerders die zorgen voor de openstelling van de gebieden waardoor de unieke routes tijdens MTB Ameland gebruikt kunnen worden

Medische Hulpverlening

En alle coördinatoren en vrijwilligers die het mogelijk maken dit bijzondere evenement op Ameland te organiseren.

SPORTEILAND is altijd op zoek naar sponsoren die willen helpen dit mooie evenement voor Ameland en Nederland mogelijk te maken. Indien u hierin wilt bijdragen kunt u contact opnemen  via: info@mtbameland.nl of info@sporteiland.com.