Klassiekerweekend Ameland

Klassiekerweekend

In 2019 wordt van 5 - 7 april voor de 22e keer Klassiekerweekend Ameland georganiseerd!

Nieuwsgierig naar afgelopen Klassiekerweekend? Bekijk de impressie van 21 april 2018.

Globaal programma

Vrijdag 5 april
Als deelnemer aan het Klassiekweekend wordt u vrijdagavond ontvangen door de enthousiaste organisatie en krijgt u de laatste informatie, routebescheiden, een leuke attentie en natuurlijk het rallybord. Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoet u de andere deelnemers.

Zaterdag 6 april
Om +/- 9.00 uur gaat de oriëntatierit van start. Deze rit is ongeveer 80 kilometer lang en gaat over heel Ameland. Soms rijdt u op plaatsen waar normaal gesproken geen auto mag komen. Tijdens de rit is er ook tijd voor koffie met ....., een heerlijke lunch en activiteiten. De rit eindigt ongeveer om 15.00 uur in het centrum van het pittoreske dorpje Nes, waar u muzikaal wordt onthaald. U parkeert hier uw klassieke auto om vervolgens een leuk terras op te zoeken waar u nog even gezellig kunt napraten. Ondertussen kunnen eilanders en eilandbezoekers uw klassieke auto bewonderen!

Zondag 7 april
Op zondagmorgen is er, ter afsluiting, een kopje koffie met iets lekkers. De rest van de dag is er geen programma maar heeft u alle tijd om andere leuke dingen te doen, zoals: een strandwandeling, een fietstocht, gezellig op het terras zitten of gewoon nog even over het eiland toeren.

Deelname

De maximale deelname bestaat uit 100 klassieke auto's. Deelname aan het Klassiekerweekend is alleen mogelijk als u in het bezit bent van een klassieke auto, gebouwd tussen 1945 en 1979 (t/m). 

Inmiddels is het maximaal aantal deelnemers voor het Klassiekerweekend bereikt. Inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk, stuur dan een mail naar anneke@vvvameland.nl. U ontvangt uiterlijk 1 maart bericht of deelname mogelijk is. 
Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: