The Sunset Hollum - Ameland

The Sunset Hollum

Op het uiterste westpuntje van Ameland staat Beachclub The Sunset. Op het mooie strand van Ameland. Echt letterlijk op de punt van het eiland met de Noordzee links, rechts en recht voor je. Je kijkt uit over de Noordzee met in de verte Terschelling en als je goed kijkt zie je nog net een stukje van Friesland. The Sunset dankt haar naam aan een adembenemende zonsondergang. Volgens velen de mooiste van Nederland.

Beachclub The Sunset heeft meerdere terrassen. Voor een uitgebreide maaltijd schuif je aan één van de stoere houten tafels, om lekker te loungen plof je neer op één van de grote houten loungebanken met zoveel kussens dat je er eigenlijk niet meer uit wil. Koelt het wat af dan ga je lekker bij één van de 10 buitenhaarden zitten die zelfs in de winter nog genoeg warmte geven om te blijven zitten. Pal naast The Sunset staat het 'beachterras'. Grote hardhouten loungebanken met spierwitte kussens gewoon in het zand. Wanneer de bediening je op blote voeten een groot stuk verse watermeloen komt brengen, waan je je in het buitenland. De Leeuwarder Courant omschreef het als "Ibiza aan de Noordzee"...

Strandpaviljoen The Sunset heeft verschillende faciliteiten; er zijn douches en toiletten en er kunnen strandstoelen en windschermen gehuurd worden. Ook is het mogelijk hier een strandrolstoel te lenen.

The Sunset Hollum

Oranjeweg 61
9161 CB, Hollum

Heb je een vraag aan VVV Ameland?
Kijk bij veelgestelde vragen of vul het VVV Ameland contactformulier in: