Bezoekersonderzoek

U bent offline, dus momenteel zijn formulieren uitgeschakeld. Zorg dat u verbonden bent met het internet om gebruik te kunnen maken van formulieren.

U komt een bezoek brengen aan Ameland, wij wensen u alvast een prettig verblijf! De gemeente Ameland is benieuwd of het aanbod op het eiland bij uw wensen aansluit. Wij willen u daarom graag vragen of het onderzoeksbureau Ruimte & Vrije Tijd u, namens gemeente Ameland, mag benaderen via een mail, om mee te doen aan een kort onderzoek. Met de uitkomsten krijgt de gemeente een goed beeld van de gasten op het eiland en kunnen de Friese Waddeneilanden samen werken aan een (nog) beter toeristisch product. 

U maakt kans op een prijs als u meedoet aan de enquête: Onder de deelnemers worden eenmaal per kwartaal twee prijzen verloot: een VVV-verblijfsbon verloot ter waarde van € 250,- (te besteden op één van de Friese Waddeneilanden naar keuze) of vier retourovertochten per veerdienst van- en naar Ameland. 

U kunt uw mailadres, datum van terugkomst en voorkeurstaal van de vragenlijst doorgeven via het formulier. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor het eenmalig toesturen van de vragenlijst, enkele tijd ná uw terugkomst van Ameland. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 15 minuten. 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking aan het onderzoek namens de gemeente Ameland! 

Choose your language

We noticed your device is in a differnt language.
Please select your prefered language.