Adverteren op Ameland

Adverteren op VVV Ameland

Ameland Guide

De Ameland Guide is een boekje boordevol informatie voor toeristen dat door een VVV promotieteam wordt verspreid in de vertrekhal op de veerdam van Holwerd.
In januari 2017 ontvangen de leden van VVV Ameland informatie over Ameland Guide 2017.

Website vvvameland.nl

vvvameland.nl is het startpunt voor de potentiële Amelandgast. De site is dé website met het grootste toeristische aanbod! De interessante plaats om uw bedrijf/product te promoten. Hieronder kunt u lezen hoe u d.m.v. een vermelding, marker of banner op vvvameland.nl kunt adverteren.

Advertentiemogelijkheden met vermeldingen op de site

Bent u lid van VVV Ameland dan heeft u als bedrijf standaard een bedrijfsvermelding op www.vvvameland.nl. Ook de deelnemers van de VVV Ameland reserveringscentrale hebben standaard een vermelding op de website. Accommodaties van de VVV reserveringscentrale kunnen deze standaardvermelding bij "overnachten" uitbreiden met een vermelding op de interactieve kaart en/ of het plaatsen van een filmpje. Meerprijs € 20,- per item/per jaar. Voor zakenleden van VVV Ameland is de plaatsing op de interactieve kaart gratis.

Mogelijkheden voor het plaatsen van banners
Adverteerders kunnen adverteren op onderstaande posities:

1. Adverteren op de startpagina (home)
2. Adverteren op themaniveau (niveau 1,2 en, indien beschikbaar, 3) > Thema mogelijkheden: Overnachten, Agenda,  Zien & Doen, Eten & Drinken, Winkels, Vervoer en Over Ameland.
U kiest bijvoorbeeld voor overnachten, dan adverteert u in alle categorieën: overnachten op ameland / bungalows / woningen/
3. Adverteren op niveau 4: detailniveau
Is uitgesloten van reguliere bannering. Uitsluitend bedoeld voor betaalde bannering eigenaar/organisatie.

Advertentie specials

• Adverteren in de nieuwsbrief
    Nieuwsbrief inschrijvers/consumenten (op aanvraag).
  • Achtergrond complete website
    Uw advertentie op de complete achtergrond van de VVV Ameland website (op aanvraag).
  • Product promotion
    Uw producten op vvvameland.nl
    (op aanvraag).

Advertentie prijzen en groottes

Formaten:

250x75

250x125 250x250
Standaard 250 x 75 px   Half square 250 x 125 px Square 250 x 250 px

Prijzen startpagina

Weekprijzen

VVV Ameland lid

Niet VVV Ameland lid

Standard (250x75px)

€ 30,-

€ 60,-

Half square (250x125px)

€ 75,-

Square (250x250px)

€ 60,-

€ 120,-

Prijzen thema (op 3 niveaus)

Weekprijzen

VVV Ameland lid

Niet VVV Ameland lid

Standard (250x75px)

€ 20,-

€ 40,-

Half square (250x125px)

€ 25,-

€ 50,-

Square (250x250px)

€ 40,-

€ 80,-

• Prijzen zijn exclusief BTW. Advertenties worden in willekeurige volgorde ingelezen.
  • Advertentietypemogelijkheden Tekst Beeld Video Geanimeerde banner: Flash of Gif
  • Indien gewenst kunnen wij u helpen bij het maken van uw banner. Neem voor tarieven contact op met onze webmanager: webmanager@vvvameland.nl

VVV Ameland biedt advertentieruimte voor één vaste prijs: Fixed Fee. Zo weet u van te voren altijd wat u betaalt. Wilt u gebruik maken van meerdere advertentiemogelijkheden of een hybride adverteermodel (een combinatie van fixed fee en betalingen per klik of vertoningen), neem dan contact met ons op. Wij doen u een passend en compleet voorstel.

Neemt u voor het plaatsen van een banner contact op met VVV Ameland via tel. 0519 – 546546 of per e-mail via: webmanager@vvvameland.nl

Bereken de prijs van uw advertentie

Totaalprijs:

Weekprijs:

Datum selecteren
Aan de rechterkant vindt u de totaalprijs van de door u geselecteerde opties