top_img.jpg
arrow.jpg  Arrangementen
arrow.jpg  Uitschrijven
headerslikenzand.jpg
Er is een plek waar hemel en aarde het toneel delen
Op zaterdag 22 oktober organiseert Stichting Sportpromotie Ameland de 1e editie van het wandelevenement Tussen Slik & Zand. Wandelen over Ameland tussen Wad en Noordzee met afwisselende routes van 10, 17 en 25 km. Maak als wandelaar tijdens deze dag onderdeel uit van Wadden Werelderfgoed. Beleef en geniet van dit, in de wereld, bijzondere gebied. Niet voor niets uitgeroepen door de UNESCO tot Werelderfgoed.

Inschrijven tot 16 oktober

De online inschrijving sluit op zondag 16 oktober 24 uur. Wandelaars die daarna nog willen inschrijven kunnen een mail sturen naar info@tussenslikenzand.nl. Deelnemers die na 16 oktober nog kunnen inschrijven krijgen geen bootvoucher meer toegestuurd en betalen € 15,00 voor deelname.

Bootvoucher

Op 18 oktober sturen we alle deelnemers die voor 17 oktober hebben ingeschreven een bootvoucher toe. Deze dient bij de kassa in Holwerd te worden afgegeven en is goed voor personenvervoer Holwerd-Ameland tot en met 22 oktober 2011. Vervoer terug is op zelf gewenst tijdstip mogelijk (geen controle).

Slik

Aanmelden

Op Ameland dient u zich aan te melden bij het inschrijfbureau, locatie VVV Ameland, Bureweg 2, Nes. Hier krijgt u alle zaken die u nodig heeft voor onderweg waaronder het routeboekje. Op vertoon van dit boekje ontvangt u na de finish ook een herinnering.

Wad

Vrijdag 21 oktober:
18:00-21:00 uur Inschrijfbureau geopend voor aanmelden, informatie en na-inschrijving
(VVV Ameland)
Zaterdag 22 oktober:
09:00-11:00 uur Inschrijfbureau geopend voor aanmelden, informatie en na-inschrijven
(VVV Ameland)
09:45-11:00 uur Optreden Amelander Juttersvrouwen bij start van de wandeling
(Kerkplein in Nes)
10:00-11:00 uur Start van de verschillende afstanden Tussen Slik en Zand (Kerkplein in Nes)
10:00-17:00 uur WandelExpo (Kerkplein in Nes)
12:00 uur (c.a.) Finish eerste deelnemers (Kerkplein in Nes)
12:00-17:00 uur Straatmuziek in centrum Nes mmv Glass Union, Band Lima, Band Close to Home, Band Gitareon, B.E.K.A.F.
17:00 uur (c.a.) Finish laatste wandelaars
20:30-22:30 uur Avondprogramma Natuurcentrum Ameland**
  • Ontvangst
  • Inleiding over Waddenzee Werelderfgoed
  • Presentatie Midas Dekkers over Tussen Slik en Zand
  • Napraten en mogelijkheid tot bezichtigen Natuurcentrum
22:30 uur Muzikale afsluiting Nescafe mmv Glass Union

** Midas Dekkers

Het avondprogramma in het Natuurcentrum met de bekende bioloog en publicist Midas Dekkers heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U moet zich hiervoor apart aanmelden via info@tussenslikenzand.nl.

Locaties en terreinen

Kijk hier voor de locaties van de verschillende onderdelen van het programma in Nes-Ameland.
De routes van Tussen Slik en Zand gaan door gebieden van Staatsbosbeheer waar op verschillende plaatsen grazers (koeien, paarden en schapen) aanwezig zijn. Hou hier rekening mee bij het betreden van de terreinen. De hekken die op de route aanwezig zijn dienen na passage altijd weer gesloten te worden.

Verzorging en EHBO

Onderweg zijn er een aantal verzorgingsposten waar voor de deelnemers versnaperingen klaar staan en waar ook EHBO posten zijn gevestigd. Op de 10, 17 en 25 km route is op het 5 km punt een verzorgingspost en er is nog een verzorgingspost op het 11 km punt van de 17 km route en op het 17 km punt van de 25 km route. De EHBO wordt verzorgd door Stichting Dienst Medische Hulpverlening Nederland (www.dmh-nederland.nl).
DMH Nederland

Tevredenheidsonderzoek

Alle deelnemers ontvangen een week na het evenement via de mail een uitnodiging voor een tevredenheidsonderzoek. Graag willen wij zoveel mogelijk respons waarmee wij ons voordeel willen doen voor de volgende editie van Tussen Slik en Zand. Onder de deelnemers van de enquête worden 10 gratis deelname bewijzen voor de 2e editie op 20 oktober 2012 verloot.

Ameland Adventurerun

Iets harder over het eiland lopen? Op 17 december wordt de 8e Ameland Adventure gehouden. Een hardloopevenement met een 21 km wedstrijd- en recreatieloop, 10 en 5 km recreatieloop en een 1 en 2 km Kidsrun. Kijk voor informatie en inschrijven op www.adventurerun.nl.

Adventurerun

Tussen Slik en Zand op Facebook en Twitter

Volg Tussen Slik en Zand op Twitter @TussenSlikZand en/of Facebook: http://www.facebook.com/pages/Tussen-Slik-Zand/216036141747516

footerslikenzand.jpg
bottom_img.jpg

Geen virus gevonden in dit bericht.
Gecontroleerd door AVG - www.avg.com
Versie: 10.0.1410 / Virusdatabase: 1522/3948 - datum van uitgifte: 10/12/11